Forlust igen

Vart en svidande 5-3 forlust igar dar dom hangde sista kassen i oppet mal.  Vi fick en lika tung start i matchen med mal i baken i forsta bytet redan.   Isen  hade inte frysit till overallt och da stannade pucken upp och dom fick frilaget och satte den.  men vi kom igen och kvitterade ganska omgaende .  men sen hangde dom 2-1  pa ett frilaget till.  men vi hann med att kvittera matchen innan paus. 

Andra peridoden borjar vi bra och hanger 3-2 efter 1 min. jag tycker vi tar over matchen mer och mer men vi lyckas inte trycka dit 4an utan dom tar och hanger 3-3 efter ett slarvigt byte av oss.

Sen i tredje star matchen och vager och bada laget skapar chanser . Dom lyckas gora 4-3 efter att  vi aterigen gor ett riktigt stort misstag. varan  forward missar markering pa backen och sen vandrar han in i zonen och spelar sin medspelare fri pa bortre. Sen i slutminuterna far vi powerplay men lyckas inte hanga dit den och sen tar vi ut jimmy och dom hanger 5an i oppen kassen.



vart en riktigt tung forlust  men vi gor anda en mycket battre match an sist och vi kunde lika garna ha vunnit matchen. vi branner for mycket lagen och bjuder pa for latt mal i baken /  men vi kommer igen.
Vi pratade med deras svensk som dom hade i laget och han sa att dom hade gatt pa is redan 1 augusti och hunnit med att lira 6 traningsmatcher.  Maste ta och hylla vara fans som vi hade. Dom sjong hela matchen igen och  det var riktigt bra stammnig inne i hallen. Har da aldrig vart med om sant bra tryck i nan arena tidigare.  var vall ungefar 500 pers pa matchen . Ser da redan fram emot nasta match for da kommer det bli vinst.


En tyst minut for en kille som lirade laget ifjol men avled i en drunkningsolycka i sommar ;[


Har har man nyss hangt dit den och firar malet


Tungt skott


Ett till tungt skott fast nu av Cake


I slutet av matchen nar vi trycker pa sen ser man publiken


En inte allt for nojd Jimmy efter matchen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0