forsta dagarna i nice

Nu ar vi antligen pa plats har i nice. Vi mottes coach stann och sportchef medioni pa flygplatsen da vi anlande till nice vid halv ett pa dagen. Det var 27grader och inte ett moln hur mycket man an sokte.
Vi fick borja dagen att besoka varat omkladningsrum, kan val saga att vi har det lite battre i sverige da det kommer till omkladningsrum. Till och med Asploven skulle glansa med sitt omkladningsrum i Frankrike.
Efter det blev det att aka och kika pa varan two and a half men villan. Kan saga att vi inte blev besvikna, inte vara vildaste drommar skulle kunna fantisera ihop en sadan plats att kalla hem. Tva vaningshus pa 137kvm, pool och jacuzzi med stor gard. Vi slipper laga mat ocksa eftersom han som egentligen ager villan har anstallt husmor och butler, sa ingen stadning eller matlagning -vi lever livet skulle man kunna saga,. fast nu var det med lite krydda, fast sa langt ifran det ar vi inte. Vi ar tre personer som delar pa en 2rok pa kanske en 35kvm dar spisen inte fungerar och det ligger nagot ackligt i skapet som for sakert ett halv arsen var en fina och atbara gronsaker.
Till hockeyn och traningarna sa kan jag saga att trana i 27grader och stekande sol ar brutalt. Man blir ju bara anfadd av att sta i denna varme sedan ska man springa runt och kora grodhopp i en timma. Kan saga att det sog pa ganska bra forsta dagen da vi inte sovit sa nycket och atit valdigt daligt.
Forsta ispasset var dagen efter och isen var av kvalite som skulle fa umea ishall i sina samsta dagar att framsta som ett himmelrike. Solen i ogonen da man lirar pga glasvaggarna som hela ishallen bestar utav samt en varme som aven i ishallen ar obeskrivlig. Mycke gnall nu, men allt ar inte daligt. Laget ar riktigt skont och dom flesta kan lite engelska och nagra riktigt mycket sa det gar att forsta varrandra och fransmannen verkar inte sa patriotiska i spraket sitt som man trott. Men dar finns det ju undantag. Varan allas kakan sitter i ett horn vand mot vaggen med nagra slovaker som inte kan nagon engelska och inte visar nagon lust att forsoka kommunicera.
Inte blev det battre heller da slovakerna byggde ett talt utav hornet dar dom sitter sa nu ser inte kakan och kan inte prata med nagon annan an de som inte kan eller vill prata. Livet ska inte vara enkelt.
Staden Nice ar ju helt underbar ocksa och har visat upp ett utbud som man inte ska klaga pa. Drommer man sig bort pa en som kakan gor ibland sa missar man 5 under tiden. Och att kommunicera med kakan da det finns topless pa stranden hor till det svaraste man forsokt sig pa hittintills i sitt liv.
Men tyvarr sa har vi inte utforska nice mer an stranden an sa lange men uppdateringar kommer. Kakan kommer att befinna sig pa casinon och ska gora en proffesionell bedomning utav dom alla. Kan dom sla toppenkvallarna med Avalon och Big Kahuna?! Ar tveksam till det men ingenting ar omojligt som Strand alltid brukade saga pa ett riktigt dalmal.
Stay tuned for more!

Kommentarer
Postat av: jyrgen

bra nicepojkar

2010-09-02 @ 22:22:44
Postat av: SyS

Härlig läsning :) Verkar som det kan bli riktigt spännande där (på olika sätt). Sköt om er, kram SyS

2010-09-02 @ 22:23:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0