Friskforklarad

Kanns skont att veta att man ar frisk forklarad nu: jag [55] och Marcus Skoglund en av dom andra svenskar fick igar far till en riktig hjartlakare for att kolla upp vara hjartan. tydligen hqde den forsta hittat na fel men det var lugnt nu: Dom korde ekg , ultraljud och sen kollade dom blodtrycket och det sag bra ut/

 Igarkvall korde vi som vqnligt lite mario kart innan laggning och det slutade som vanligt med att masen vart sist, Aven fast han pastar att han ar den basta. Vi kor alltid 3 baner och den som blir sist totalt far diska dagen efter. blir alltid 3 turneringar for vi ater ju 3 ganger per dag, frukost lunch och middag. Masen lyckades att forlora alla 3 turnerigar sa da tog han aven hem vandrigspriset iform av en diskborste + disken hela dagen. Vi har forsokt fa en kommentar av masen hur det kunde intraffa men han vagrade kommentera;:


Ikvall har vi nast sista traningen infor seriepremiaren bort mot Brest pa lordag. Ser verkligen fram emot matchen sa man far se hur bra varat lag ar. Brest ska tydligen vara det basta laget i serien och krossa alla notstandare latt men det ska vi se till att dom inte gor. Ska aven bli lite spannade att flyga till en bortamatch.



har kommer en bild pa arenan + tva coola killar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0