7-4 Förlust

Vart en förlust ihelgen. Vi förlorade helt enkelt mot ett bättre lag. Känndes som hade mer tryck i benen och åkte ifrån oss. Efter första perioden stod det 1-1 och vi var bra med i matchen men efter 6 min av andra så hade dom en 4-1 ledning. Vi kom ikapp till 4-3 men sen fick dom både 5 och 6-3 innan perioden var över. Vi gjorde en dålig andra period där vi ligger steget efter dom och dom hade lite tur med studsar. Till 3e går vi in och ska försöka komma ikapp och vi får 6-4 redan efter 3 min in i perioden men närmare än så kommer vi inte. vi hade några riktigt fina lägen där ett tag men så sätter dom 7-4 och matchen är över. Lite synd är att dommaren missar att dom är 6 man på banan vid deras 3-1 mål. Men så är dommarkvaliten här nere inte den bästa. NU är det bara att börja fokusera på Lördagens match mot Mulhouse som kommer att bli riktigt viktigt i kampen om slutspelsplatserna.
rogrès du jeu:
Période 1:
00:00: Gardien en jeu Reims: 33: Filip KUBIS
00:00: Gardien en jeu Nice: 33: Jimmy LUNDBERG
00:36: PEN Nice: 10: Johan GYLLBERG 2 min Charge incorrecte
04:10: 1-0 Reims: 26: Marek GRILL (22: Francis DESROSIERS; 7: Maxime GERVAIS)
09:14: PEN Reims: 7: Maxime GERVAIS 2 min Retenir
09:21: PEN Reims: 29: Martin VESELY 10 min Meconduite
09:21: PEN Reims: 29: Martin VESELY 2 min Charge dans le dos (substitution faite par 27: Thybaud ROUILLARD)
10:36: PEN Reims: 30: Filip PROCHAZKA 2 min Obstruction
10:55: PEN Reims: 33: Filip KUBIS 2 min Retard de jeu
12:32: 1-1 Nice: 10: Johan GYLLBERG (9: Jacob ALNER) [5-3]
16:09: PEN Nice: 14: Martin KRUPKA 2 min Cinglage
Période 2:
22:22: 2-1 Reims: 66: Rolands VIGNERS
24:14: 3-1 Reims: 4: Valere VRIELYNCK (40: Sebastien SAVOIE; 83: Jan REHOR)
26:08: 4-1 Reims: 22: Francis DESROSIERS (26: Marek GRILL; 7: Maxime GERVAIS)
28:07: 4-2 Nice: 9: Jacob ALNER (10: Johan GYLLBERG; 71: Andrej BREJKA)
28:51: 4-3 Nice: 54: Jozef SLANINAK (23: Aurélien MACON)
28:51: Temps mort Reims:
30:43: 5-3 Reims: 83: Jan REHOR (40: Sebastien SAVOIE; 4: Valere VRIELYNCK)
34:19: 6-3 Reims: 9: Jérémy SABATIER (22: Francis DESROSIERS; 26: Marek GRILL)
35:38: PEN Reims: : 2 min Surnombre
Période 3:
42:14: PEN Nice: 96: Mickaël KARA 2 min Accrocher
43:23: 6-4 Nice: 54: Jozef SLANINAK (71: Andrej BREJKA; 21: Marcus Ola SKOGLUND) [4-5]
48:23: PEN Nice: 96: Mickaël KARA 2 min Accrocher
48:23: PEN Reims: : 2 min Retard de jeu
53:11: PEN Nice: : 2 min Retard de jeu
56:48: 7-4 Reims: 22: Francis DESROSIERS (7: Maxime GERVAIS; 26: Marek GRILL)