Seger

Vilken sjuk händelsrik match det blev som vi vann med 6-5 mot Toulouse. Första perioden slutade 0-0 med klar fördel för oss. Vi hade en ramträff plus några fina lägen att göra mål men den ville inte in. Andra perioden bytte vi lite taktik och skulle pressa på lite hårdare men det straffade sig lite med 3-0 till Toulouse efter bara 7 spelade minuter.  Det var riktiga skitmål som dom fick men som tur var fick vi en snabb reducering och hade till och med kvitterat matchen när det hade gått 15 min. Äntligen fick man [55] smälla in en balja efter en snygg coast to coast med distinkt avslut ;).  Sen efter 3-3 målet så drog  vi på oss massa utvisningar och dom han smälla in en 4-3 puck innan perioden var slut.  Till tredje skulle vi ut och vända på matchen dirket men fick en liten kalldush igen för efter  3 min in i perioden så smäller dom in 5-3 efter ett nytt mål i 5-3. Vi ger inte upp utan tar oss i kragen och fortsätter att gå frammåt och får in 5-4 efter 8 min av Martin Krupka som därmed fullbordade sitt hat-trick för kvällen. Vi forsätter att gnugga på och får in kvitteringen till 5-5 av Macon och sedan med 1.30 kvar av matchen hänger Macon in den avgörande 6-5 pucken. Var en riktigt skön seger kan jag lova er.  Matchens lirare för kvällen var Martin Krupka med sitt hat-trick. Plus även till Josef Slaniak som hade 3 fina assiter och Macon som gör både 5-5 och 6-5 målet. Sen ett minus som vi har är vi fortsätter dra på oss för många dumma utvisningar. I matchen hade vi totalt 11a 2minutare och det håller inte mot bättre motstånd. Det var en fin publiksiffra med 1259 besökare. Måste bara berätta om mitt [55] psyknings försök till deras målvakt när det stod 5-4 till dom. Jag åker fram till han och säger "You look very nervous and soon we score 5-5" och han svarade "Yes im very nervous" . Visste inte vad jag skulle säga då haha. Det var dessutom hans första match får säsongen och han såg verkligen sjukt nervös ut i kassen.
21:41: 1-0 Toulouse - Blagnac: 16: David NORSTROM
23:14: 2-0 Toulouse - Blagnac: 33: Maxime MICHAUD (18: Remi PERONNARD; 4: Damien GADIOT)
24:50: PEN Toulouse - Blagnac: 17: Alexis CODEVELLE 2 min Accrocher
27:47: 3-0 Toulouse - Blagnac: 9: Maurice ROZENTHAL (18: Remi PERONNARD)
30:47: 3-1 Nice: 14: Martin KRUPKA (17: Tomas BANAS; 10: Johan GYLLBERG)
32:15: PEN Toulouse - Blagnac: 9: Maurice ROZENTHAL 2 min Dureté (altercations)
32:15: PEN Nice: 5: Sylvain ROY 2 min Dureté (altercations)
34:11: 3-2 Nice: 55: Erik Mattias OTTOSSON (9: Jacob ALNER; 10: Johan GYLLBERG)
35:38: 3-3 Nice: 14: Martin KRUPKA (54: Jozef SLANINAK; 22: Marcel HOLCZ)
37:21: PEN Nice: 96: Mickaël KARA 2 min Obstruction
37:42: PEN Nice: 54: Jozef SLANINAK 10 min Charge dans le dos
37:42: PEN Nice: 54: Jozef SLANINAK 2 min Charge dans le dos (substitution faite par 24: César FLEURY)
38:58: 4-3 Toulouse - Blagnac: 19: Christophe RIBANELLI (12: Benoit POURTANEL) [5-3]
39:59: PEN Nice: 24: César FLEURY 2 min Crosse haute
Période 3:
42:07: PEN Nice: 4: Mats Johan CARLSON 2 min Accrocher
43:21: 5-3 Toulouse - Blagnac: 18: Remi PERONNARD (19: Christophe RIBANELLI; 55: Tommy FLINCK) [5-3]
44:56: PEN Toulouse - Blagnac: 18: Remi PERONNARD 2 min Crosse haute
46:28: PEN Toulouse - Blagnac: 21: Kirk GOLDEN 2 min Retard de jeu
48:30: 5-4 Nice: 14: Martin KRUPKA
49:04: PEN Nice: 51: Mickaël MAHAUT 2 min Retenir
50:15: PEN Toulouse - Blagnac: 31: Christopher MANNIX 2 min Retard de jeu (substitution faite par 18: Remi PERONNARD)
51:01: 5-5 Nice: 23: Aurélien MACON (54: Jozef SLANINAK; 55: Erik Mattias OTTOSSON)
53:50: PEN Nice: 21: Marcus Ola SKOGLUND 2 min Obstruction
56:28: PEN Toulouse - Blagnac: 17: Alexis CODEVELLE 2 min Cinglage
58:36: 5-6 Nice: 23: Aurélien MACON (54: Jozef SLANINAK)
58:46: Temps mort Nice:
59:06: Gardien en jeu Toulouse - Blagnac: 31: Christopher MANNIX
59:27: PEN Toulouse - Blagnac: 9: Maurice ROZENTHAL 2 min Accrocher
59:27: Gardien en jeu Toulouse - Blagnac: 31: Christopher MANNIX