Seger på NHL rink

Ja vi spelade ju inte på någon riktig NHL Arena utan det var bara måtten på isen som var det. Hallen var en riktig sunkig hall som låg i en förort till Paris . Ett riktigt Fett ghetto där.   Laget vi mötte var Deuil-Garges.
Vi börjar matchen riktigt bra och leder med 2-0 redan efter 5 minuters spel.  Sen har vi bud på flera mål, men får inte in pucken och på dom 2 sista minuterna av perioden hänger dom både 1-2 och 2-2 . Vi gör en bra period fram till dom 5 sista minuterna av perioden. I andra  perioden så tar vi återigen ledning  genom våran kapten Tomas Banas och  kort därefter så åker vi på en 2+ 10 och då gör vi om lite i femmorna och då vart det en riktig målexplosion . Inom loppet av 1:41 så hänger vi dit 4a puckar. Allt vi sköt gick plötsligt in och det var riktigt skönt. Sen slarvar vi lite i våran PP och då får dom en kontring och hänger dit pucken till 3-7 och innan peridoden sätter dom även 4-7. Vi gör en riktigt bra period frammåt men släpper till lite för mycket bakåt..  Inför sista går vi in med inställningen att inte släppa in någon puck bakåt och det lyckades vi riktigt bra med. Dom skapade knappt en målchans medans vi brännde  några riktigt fina lägen.  Vi lyckades peta in en sista puck i slutminuten och fastställde slutresultatet till 8-4
Om matchen
Vart klart den tråkigaste hallen och publik som vi spelat inför. Var ungefär som att spela i kopparhallen. Inte ett ljud på läktaren av dom närmast få sörjande som lyckats ta sig till hallen. Deras andra keeper hade ingen lyckad dag precis. Han kom in i målet 30:19 och bytte ut sig 32:00 efter  att ha släppt in 3 kassar på 4 skott.  När han åkte av banan fick han ett riktigt psykbryt och kastade klubban i våran bås och sen slet han av sig matchtröjan, kastade den på marken, sen smällde han igen dörren till deras omklädningsrum och vi såg han aldrig nå mer . Matchens lirare för dagen var Josef Slaniak som hade 4ass och var glödhet. Martin Krupka gjorde sin första match idag och hade en fin afton med 1+2. Sen måste jag även plussa för Jakob Alner som hängde dit 3 kassar.