Torsk

Vi åkte på en riktigt stortorsk igår men siffrorna speglade inte riktigt matchen. Vi går in till matchen med ett 1-2-2 spel och det funggerar klockrent dom första 10 minuterna. Neuilly tar sig knappt ur sin zon och ett 1-0 mål låg i luften för oss. Men sen drar vi på oss en onödig utvisning och då smäller dom in 1an. Sen får vi ytterligare en utvisning och då hänger dom in 2an och sen bytet efter så smäller dom in 3-0. Inte för att skylla nått på domaren men han hade verkligen 0 koll på vad som hände i matchen...... Till andra perioden byter vi till ett 2-1-2 spel där vi ska pressa på lite mer men det blev totalt misslyckat. Efter bara 4a min in i perioden så står det 6-0 och matchen var i princip död.
Vet verkligen inte hur vi kan släppa in 3 så snabba mål men pucken studsade inte rätt för oss idag. Känndes riktigt surt med 6-0 efter bara 24 mins spel när vi inledde så bra. Andra delen av matchen blir mest en transportsträcka för båda lagen där det inte bjuds på något bra spel. Enda i laget som får godkänt är våran andra keeper Kevin som fick komma in och stod för en stabil insats.Matchen slutade till slut 9-2. Nu är det bara att börja fokusera på nästa helgs match mot Anglet som kommer bli en tuff historia.
Progrès du jeu:
Période 1:
00:00: Gardien en jeu Nice: 33: Jimmy LUNDBERG
00:00: Gardien en jeu Neuilly / Marne: 35: Kevin DESFOSSES
06:46: PEN Nice: 54: Jozef SLANINAK 2 min Accrocher
09:33: PEN Nice: 5: Sylvain ROY 2 min Dureté (altercations)
10:56: 1-0 Neuilly / Marne: 55: Martin MALAT (10: Juho Tuomas APPEL; 22: David WILLIAMS) [5-4]
14:24: PEN Nice: 5: Sylvain ROY 2 min Obstruction
14:39: 2-0 Neuilly / Marne: 19: Grant GOECKNER ZOELLER (96: Steven CACCIOTTI; 86: Anthony PITTARELLI) [5-4]
15:31: 3-0 Neuilly / Marne: 8: Benjamin GALMICHE (5: Jérôme WAGNER; 55: Martin MALAT)
15:54: PEN Nice: 5: Sylvain ROY 2 min Obstruction
16:35: PEN Nice: 4: Mats Johan CARLSON 2 min Obstruction
19:25: PEN Neuilly / Marne: 44: Jozef WAGENHOFFER 2 min Cinglage
Période 2:
23:11: 4-0 Neuilly / Marne: 19: Grant GOECKNER ZOELLER (86: Anthony PITTARELLI; 96: Steven CACCIOTTI)
23:44: 5-0 Neuilly / Marne: 10: Juho Tuomas APPEL (55: Martin MALAT; 86: Anthony PITTARELLI)
24:05: 6-0 Neuilly / Marne: 96: Steven CACCIOTTI (22: David WILLIAMS; 86: Anthony PITTARELLI)
24:05: GCHG Nice: 30: Kevin FOUASSIER
28:41: PEN Nice: 96: Mickaël KARA 2 min Trebucher
30:09: PEN Neuilly / Marne: 12: Sébastien DERMIGNY 2 min Obstruction
32:10: PEN Neuilly / Marne: 20: Michal BOROVANSKY 2 min Retard de jeu
33:09: PEN Neuilly / Marne: 10: Juho Tuomas APPEL 2 min Accrocher
35:37: 6-1 Nice: 24: César FLEURY (51: Mickaël MAHAUT; 71: Andrej BREJKA)
36:07: 7-1 Neuilly / Marne: 96: Steven CACCIOTTI (61: Alexis BIROLINI; 86: Anthony PITTARELLI)
36:32: PEN Nice: 24: César FLEURY 2 min Retard de jeu (substitution faite par 24: César FLEURY)
37:01: PEN Neuilly / Marne: 9: Miroslav KECKA 2 min Cinglage
Période 3:
40:45: 8-1 Neuilly / Marne: 20: Michal BOROVANSKY (9: Miroslav KECKA; 10: Juho Tuomas APPEL)
43:29: PEN Neuilly / Marne: 44: Jozef WAGENHOFFER 2 min Charge incorrecte
44:37: PEN Neuilly / Marne: 91: Lukas PEK 2 min Dureté (altercations)
47:59: 9-1 Neuilly / Marne: 10: Juho Tuomas APPEL (20: Michal BOROVANSKY; 9: Miroslav KECKA)
53:07: PEN Nice: 5: Sylvain ROY 2 min Retard de jeu
55:19: 9-2 Nice: 23: Aurélien MACON (51: Mickaël MAHAUT)
55:35: GCHG Neuilly / Marne: 30: Landry LABAT
57:55: PEN Nice: 96: Mickaël KARA 10 min Meconduite
57:55: PEN Nice: 5: Sylvain ROY 10 min Meconduite
57:55: PEN Neuilly / Marne: 22: David WILLIAMS 10 min Meconduite
57:55: PEN Neuilly / Marne: 86: Anthony PITTARELLI 10 min Meconduite