5-4 torsk i ot

Det blev en 5-4 torsk mot Bordeaux på övertid inför 2400 åskådare. Första perioden var  en riktigt dålig period av båda lagen där det bjöds på riktigt dåligt försvarspel av båda lagen. Perioden slutade 1-1 . I andra perioden får Bordeaux göra både 2-1 och sen gör dom 3-1 efter ett riktigt dåligt byte i 5-4spel. Till 3e perioden så går vi framåt mera och checkar fast dom och redan efter 3 min tar Bordeaux time out. Vi känner att vi har vind i seglet och vi hänger in både 2-3 och 3-3 inom loppet av 3 minuter.  Sen får dom hänga 4-3 efter ett turligt mål där dom skjuter och pucken tar olyckligt på en klubba och far rätt i krysset.  Men vi gnuggar på och sen hänger Alner dit 4-4 pucken efter att han snott pucken av en Bordeauxspelare. Vi får chansen att avgöra matchen dom sista 2 minutrarna när vi får pp men vi får inte pucken. Det blir sudden och där avgör dom i 4-3spel efter att vi fått en konstig utvisning mot oss.  Jag tycker att slutresultat blir ganska rättvist om man ser till hur matchen var. Första perioden var ganska jämn. Andra äger dom och Jimmy räddar oss vid flera tillfällen. I tredje så är vi bättre än dom och det får vi ta med oss till nästa match.  Jag plussar för Jimmy i målet som gör en riktigt bra match och räddar oss i matchen när den står och väger. Sen var det riktigt roligt att spela inför storpublik. Nu blir det att ta en hård träningvecka för vi har ingen match till helgen utan den är nästa helg hemma mot Brest.
Progress:
Period 1:
00:00: Manchester Guardian på spel: 33: Jimmy LUNDBERG
00:00: Guardian spel Bordeaux: 29: Mick GASNIER
05:00: PEN Bordeaux 19: Vincent Cadren 2 min last mot webben
9:34: Nice PEN: 14: Martin Krupka 2 min osportsligt attityd
12:45: PEN Bordeaux: 17: Romain HORRUT 2 min anklagelse mot huvudet eller nacken
12:45: PEN Bordeaux: 17: Romain HORRUT Misconduct 10 minuter
15:05: Nice 0-1: 51: Mickael Mahaut (9: Jacob Alner,)
03:41: 1-1 Bordeaux: 57: Alexandre Gagne (29: Mick GASNIER, 55: Francis Paquin)

Period 2:
10:44: 2-1 Bordeaux: 64: Raphaël Larrieu (71: John Francis Savage)
28:07: PEN Bordeaux: 64: 2 minuter slashing Raphaël Larrieu
32:06: PEN Nice: 55: Erik Mattias Ottosson Hooking 2 minuter
33:34: PEN Bordeaux: 5: Jan 2 min MAJERCAK Hårdhet (sammandrabbningar)
33:34: PEN Bordeaux: 5: Jan MAJERCAK Hooking 2 minuter
33:34: PEN Nice: 54: Jozef SLANINAK 2 min Hårdhet (sammandrabbningar)
36:34: PEN Bordeaux: 12: Martin Karafiát 2 min Tripping
38:21: 3-1 Bordeaux 19: Vincent Cadren (55: Francis Paquin, 14: Cyril Lambert) [4-5]

Period 3:
43:18: Timeout Bordeaux
44:24: PEN Bordeaux: 20: 2 minuter slashing Romain Masson
45:08: Nice 3-2: 17: Tomas Banas (14: Martin Krupka, 9: Jacob Alner) [5-4]
46:25: PEN Bordeaux: 5: Jan MAJERCAK Hooking 2 minuter
48:12: Nice 3-3: 23: Aurélien MACON (71: Andrej Brejka, 55: Erik Mattias Ottosson) [5-4]
49:45: 4-3 Bordeaux: 5: Jan MAJERCAK
52:01: PEN Nice: 21: Marcus Ola Skoglund 10 min osportsligt attityd
52:01: PEN Nice: 21: Marcus Ola Skoglund armbåga 2 minuter
52:56: Nice 4-4: 9: Jacob Alner [4-5]
53:26: PEN Nice: 17: Tomas Banas 2 min Hårdhet (sammandrabbningar)
57:39: PEN Bordeaux: 44: Dmitry Lavrov 2 min Hook
60:00: Nice PEN: 4: Mats Johan Carlson Hinder 2 minuter

Extension:
61:18: 5-4 Bordeaux: 57: Alexandre Gagne (20: Romain Masson, 55: Francis Paquin) [4-3]
61:18: Avfärd från Bordeaux målvakt: Buren är tom
61:18: Avfärd från Nice keeper: Buren är tom