Max Qwarnström

Sveriges sämsta divison 1 lag för tillfället är IFK Munkfors med endast 4a poäng på 15 matcher. Bloggen tog sig ett litet snack med Munkfors heta forrward Max Qwarnström och hans syn på det hela.

Är ni verkligen Sveriges sämsta div 1 klubb eller ljuger statistiken? njaa, har haft det tungt, skapar mkt men självförtroendet är lite sämre at the moment! men vi kommer!!!

När kommer eran första 3poängare? vår första 3 poängare kommer faktist imorn!

Hur kommer det sig att du har gjort Mest mål,Mest poäng och mest utvisningar i laget? Hårt arbete, äta rätt sova rätt ! att sömnen ligger mellan 3-5 timmar är lite A-O ;)!

Vad gör man en vanlig dag i Munkfors? En vanlig dag börjar med träning på morgonen, åker ner på centrum tar en lunch, åker hem till cribbet, jobbar lite entourage, facebook är med på ett hörn, med nåt tilltugg såklart. Sen äter igen drar ner på hallen,.krigar i 1,20 h, kommer hem, hittar tv,n alt facebook, försöker hitta snack sen godnatt!

Kallas du verkligen för Silver? Jag kallas inte för silver måste vart någon som myttat det

Fem snabba puckar
utekväll/hemmakväll
öl/
sprit
brunkmål/solomål
LÅngsjön/Dammsjön
Sofiero/Kung


Bloggen säger tack så mycket till Max för den lyckade intervjuen och önskar honom lycka till framöver och hoppas att segern verkligen kommer i nästa match.
Det är jag som är Max
Max med ett gäng Munkfors huliganer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0