Äntligen seger

Igår kom den första segern . Det var riktigt skönt att vi äntligen fick vinna. Vi var det bättre laget  och var värda segern.
Vi började matchen riktigt bra , skapar bra lägen men har som vanligt svårt att göra mål.  Vi vinner första periden med 2-1 och Jimmy tog en straff.  Roligt att Macon får hänga dit pucken direkt  efter att ha missat 2 matcher pga skada.
Andra perioden var riktigt dålig av oss. det var mycket felpass mycket utvisningar och dålig spel. Dom får göra 2-2 efter ett dåligt byte av oss.  sen hade dom några bra lägen men jimmy räddade allt.  Perioden avslutades 19:34 efter att Josef Slaniak brytit sig in framför deras kasse och blivit fult tacklad och blodvite uppstod på isen. vart 2 stygn,en bruten näsa  och ett riktigt blåöga.  Vi spelade klart dom kvarvarande sekunderna i 3e perioden istället.
Till  tredje perioden så går vi ner och kör på 2 femmor och det gav resultat direkt. Vi vann perioden med 4-0  och matchen med 6-2. riktigt skönt att vi äntligen fick göra lite mål och förhoppningsvis så kommer det lossna för oss. Våran femma fick göra 2 riktiga grismål , men dom räknas ju också :)
Matchens sista mål var riktigt snyggt. Andrej Brejka dunkade upp pucken med tungt slagskott i krysset. Andrej var även våra bästa spelare för dagen.
Vi får vara riktigt nöjda med segern men än har vi mycket kvar att jobba på innan vi är i toppform. I sista perioden ändrade vi taktik och istället för att forcheka hela tiden ställde vi upp och styrde och det fungerade klockrent. Vi får även tacka våra fans får att dom bär fram oss med deras sånger