hajfenor, hamstrar och brottning pa vatten.

Nu har vi fatt varan forsta guidade tour gallande utelivet i det ljuva nice. Det hela skedde under timmarna mellan midnatt och tre dar vi fick vandra mellan olika pubar och vandra runt i gamla stan bland en massa engelsman och fransoser guidad utav den fruktade Mike The Meanmachine. Nagot klubbande blev det inte denna kvall men nu har vi fatt en liten forsmak pa vad nice har att erbjuda.
Kvallens hojdpunkt var val da en person i sallskapet som i detta fall vill vara anonym plockade fram den stora verktygsladan och ur den plockade fram ett verktyg vi inte kunde tro fanns i dennes verktygslada. Fram kommer den stora motorsagen modell Stihl MS 660 45cm och brutalt, som i detta fall ar snallt sagt, sagade framforallt tva personer fran denna kvall. Vad personer hade gjort for nagot ont har inte riktigt kommit fram men det kan inte ha varit nagra bra manniskor for orden som kom ut var inte snalla. Hajfena var det rubriken for den ena personen och hamster var det som namdes i det andra fallet. Exakt vad som sas ska inte vi ga in pa har utan far garna diskutteras bland kommentarerna nedanfor.
Dagen efter var en dag med ett lite langsammare tempo. Herr Ur skippade att som annars vanligt springa in med vackarklockan tidigt pa morgonen innan ens bratsen har gatt och lagt sig och jaga pa oss att det ska skyndas att gora ditten och datten innan dagen ar slut. Frukosten hoppades over denna morgon for nagra extra timmar somn och besoket pa beachen skedde ett flertal timmar senare an vanligt.
Val framme pa beachen sa traffade vi fransoserna i laget och deras flickvanner. Vi fick en lektion om hur man halsar pa damerna i Frankrike och forsta lektion gick vi ur utan att ha fatt godkant. Kinderna skulle rora i varrandra och man skulle inte pussa pa varrandras kinder va vad vi fick lara oss.
Fransmannen hade redan planerat in aktiviteter for denna lediga dag pa stranden dar vi bara hakade pa. Det skulle bli en variant av banana boat som skulle tas en tur med. Kan saga att det var grymt svart att halla i sig denna SkyFish som den sa lackert hette men vad fransmannen utelamnat for oss va att medans man slet for livet att stanna kvar pa SkyFishen som mellan varven gjorde sak for sitt namn var att det skulle vara en brottningsmatch samtidigt. Far erkanna att jag hade fullt sja med att halla mig kvar pa plastbaten att det inte fanns tid for att fuska och en fin bula pa vanstra sidan utav huvudet bevittnar om en tuffa kamp och paminner om alla de ganger man lyckades halla sig kvar.
Efter det sa fortsatte dagen i det langsamma tempo det borjade pa dar man likt en dod sal lag orolig pa strandkanten. Innan vi avlagsnade oss fran stranden fick vi oss en andra lektion om hur man halsar och fick positivare kritik denna gang. En lyxig middag bestaende utav pasta och bacon stod nast pa schemat innan vi nu tre hamnade har pa internet cafet i det soliga Nice.
Sen pa en stund ska dagen avrundas med en toppen kvall med tvspel och lite hetsigt humor.
Stay tuned for more!


Kommentarer
Postat av: momma jaber

Underteckna gärna så man ser vem som skrivit inläggen!

2010-09-05 @ 23:39:34
Postat av: Maj sundell

Gillar inte att det skrivs i lite gåtor.

Annars bra, uppdatera mera

2010-09-06 @ 12:24:19
Postat av: okänd

är det kakas thaimaj?

2010-09-08 @ 21:43:08
Postat av: Jonaheli

Really interesting site, thank my friends, have advised.

2011-01-11 @ 10:49:18
URL: http://jonaheli.bloglyric.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0